19DEC Nietnuttig

Het einde der tijden

Op 21 december houdt de wereld haar adem in. Maar hoe serieus moeten we dit allemaal nemen? Het einde van de Maya-kalender betekent volgens sommigen ook dat de wereld ophoudt te bestaan. Het is een fascinerende gedachte. Wat gebeurt er als we de zorgen om 21 december 2012 te serieus nemen? Waar wij Nederlanders vaak als nuchter worden bestempeld, nemen de hoofdpersonen in deze video de berichten wel heel serieus en hebben zich op het ergste voorbereid. Ze lijken klaar voor het naderende onheil tot er iets onverwachts gebeurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>