16DEC Spooky stuff

Manieren om te gaan – 9

Sommige mensen komen pas echt goed op gang na wat koffie.
Wellicht had Rejane Moreira Telles die ochtend ook wel een kopje koffie kunnen gebruiken want de stagiare in het ziekenhuis injecteerde per ongeluk een oudere patiënte met een mengsel van koffie met melk.
Doordat de drank rechtstreeks naar haar hart en longen ging, overleed het slachtoffer enkele uren later. “Ik was verstrooid”, zegt Telles. “Dat kan iedereen overkomen”. Door de verkeerde injectie riskeert de stagiaire nu vervolgd te worden voor onopzettelijke doodslag…

Dit blogje maakt onderdeel uit van een serie en het vorige deel vindt je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>