10NOV ICT & Techniek

Pislink van de energie rekening ?

Wordt jij af en toe ook pislink van de energierekening ?
Ik wel.
De afrikaanse meisjes op de foto hebben waarschijnlijk een oplossing bedacht hiervoor. Ze hebben een “pis-generator” bedacht : Een generator die loopt op urine. 6 uur stroom schijn je te kunnen krijgen van een welgemikt plasje.
Laten we eerlijk zijn : Het klinkt vies, maar is ongetwijfeld veel goedkoper dan een zonnepaneel op je dak.
Nu maar wachten op de massaproductie van het product.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>