3MEI Media (TV)

Nieuw Ajax-uittenue gelanceerd

Ik dek me alvast in, ik weet dat we hier weinig over voetbal schrijven en dat heeft zo zijn redenen. Deze video wilde ik wel even laten zien, een paar gasten gingen gisteren een potje voetballen in het Vondelpark en werden uitgedaagd door 4 man uit de Ajax selectie, in het nieuwe Ajax-uittenue. Vandaag is het officiele tenue gepresenteerd via www.adidas.com/ajax. Ajax speelt zondag 8 mei tijdens de bekerfinale tegen FC Twente voor het eerst in het nieuwe uittenue. De voorinschrijving voor het nieuwe uitshirt is al geopend; iedereen die het uitshirt uiterlijk woensdag 4 mei bestelt, ontvangt het voor de KNVB Bekerfinale thuis. De nieuwe uitcollectie is vanaf vrijdag 6 mei verkrijgbaar in de Official Ajax Fanshop

Reacties

Waarom was dat ook al weer dat we weinig schrijven over voetbal?

# mei 4, 2011 om 10:0920

Omdat ik voetbal echt helemaal niets vind :)

# mei 7, 2011 om 19:0220

Iedereen heeft wel een gebrek :)

# mei 7, 2011 om 20:2920

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>