14NOV ICT & Techniek

The Oreo Dipr

Sommige mensen houden van Oreo koekjes. Droog zijn ze niet te vreten en daarom moet je ze in melk dopen. Dat is “part of the experience” zeg maar.
Maar je hebt net een ochtend aan je auto lopen sleutelen,en je wilt een koekje, dan heb je een probleem. Met een doop in de melk is je melk opeens een economisch delict geworden omdat de resten van de auto-olie nog aan je handen kleven. En voor dit soort gelegenheden heeft men “The Dipr” uitgevonden.
Het houd je glaasje melk schoon en bacterie vrij. En het is in de markt als investering.
Nu is het natuurlijk niet om het één of ander maar je zou natuurlijk van te voren het Waswandje kunnen gebruiken….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>