13AUG Grafisch

Longitude , latitude, en drukte

Hoe is het nu eigenlijk met de bevolkingsspreiding gesteld hier op de aardkloot ?
Paul Kedrosky maakte er een grafiekje van met gegevens uit het jaar 2000 en daaruit kan je opmaken dat het erg drukjes was in Azië.
Geloof je me niet dan moet je dit linkje maar even klikken. (Of deze naar de originele site)
De grafiek is door diverse websites uitgeroepen tot “Graph of the day” wat terecht is want zie maar eens de piek bij Nederland. Die wordt meermaals verdubbeld in Azië. Dus klagen dat hier zo vol is heeft weinig nut denk ik zo. Het kan namelijk nog erger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>