7JUL Nietnuttig

Woot en AP op voet van oorlog

AP is een persburo. Associated Press heet het voluit en zij hebben zich  de woede van bloggers op de hals gehaald door rekeningen naar hen te versturen die meer dan 5 woorden citeren uit een nieuwsbericht van AP.
Not done. Zo vind men ook bij Woot, een dagelijkse aanbiedingssite, en Woot nam van de gelegenheid gebruik om een rekening van 17,5o dollar te sturen richting AP omdat zij in een positief artikel over de Woot website-die onlangs overgenomen is door Amazon,  de oprichter hadden geciteerd.
En dat getuigd toch weer van spunk, visie en humor…
.

Reacties

Woot! Lol, dat dat woord nog bestaat zeg..

# juli 7, 2010 om 19:0121

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>