5JUL Media (TV)

Super High Me

Ken je Morgan Spurlock nog ?  De kerel die een maand land McDonalds eten at en daar de documentaire “Super Size Me” van maakte ?
Doug Benson wil het zelfde gaan doen maar dan met marijuana. Op medisch voorschrift.
Heel origineel noemt hij dan zijn docu “Super High Me”  en gaat voor 30 dagen van alles met marijuana doen. Roken , eten verdampen, weet ik veel wat allemaal.
Natuurlijk staat de tegenstelling tot wet en praktijk centraal in zijn film die je hier kan bekijken.

Reacties

leuk idee, daarom heb ik de film ook maar gekeken… maar de uitwerking viel vies tegen! het gaat echt te veel over zijn eige stand up comedian show, en die zijn echt behoorlijk flauw.

# juli 23, 2010 om 14:3822

stoner of the year of niet, deze film was prima om naar te kijken (nja ik was zelf ook high op het moment) ook al ben ik van mening dat benson het wel aardig deed denk ik nog dat deze film beter een onbekende stoner had kunnen nemen en dus geen komedie (ook al was ik verbaasd dat het er backstage zo aan toe ging in dat wereldje) en betere onderzoeken. als je een punt wilt maken dat wiet zo slecht nog niet is, waarin ik hem steun daar niet van, had die bv niet die helderziende bullcrap test moeten doen.. en zelfs ik ben nog grappiger als ik stoned ben. ik stel voor dat wij nederlanders beter een remake kunnen maken.. dat word nog eens een film. bied mezelf aan voor het 30 dagen smoken.. als ik de 30 dagen zonder door kan komen..

# december 11, 2010 om 13:4026

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>