14JUN Media (TV)

Vuvuzela

Goed : Het is een tering-herrie, die vuvuzela, en hele anti-groepen bevinden zich al op Hyves of facebook.
Dat helpt geen zier meer want de Fifa heeft al een beslissing genomen. Dus wat nu ? Vooralsnog zie ik 2 oplossingen : Je kan op de Belgische zender Canvas kijken, die halen het achtergrondgeluid er grotendeels uit, of je bouwt je eigen Vuvezela geluids-filter….

Reacties

Ik vind het zwaar irritant maar goed, ik blijf gewoon kijken omdat ik het voetbal wil zien. Oorzaak en gevolg, dat moet je accepteren! Het haal trouwens wel behoorlijk wat sfeer weg.

# juni 14, 2010 om 10:5322

ik ben altijd tegen geluiden, vind het vaak irritant, maar dit heeft wel iets sfeervols vond ik.

# juni 14, 2010 om 19:4422
  • Pingback: Tering herrie | Niet nuttig, of wel?

  • Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

    De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>