28MEI Media (TV)

Goodbye Sieneke !

Na alle “points” van de diverse jury’s blijkt de act van Sieneke onvoldoende te zijn om door te stromen naar de hoofdronde.
Sieneke dank ik hartelijk voor de geleverde diensten, en wens ik veel succes met haar maatschappelijke carriere. Een zangcarriere die verder rijkt dan het B-schnabbel-cicuit zit er namelijk niet meer in. Dat heeft niets te maken met de kwaliteiten die zij bezit, maar meer met de feitelijke werkelijkheid waarin songfestivaldeelnemers zitten, die niet gewonnen hebben.
Behalve dan naar het feit te moeten luisteren dat Pierre Kartner als liedjesschrijver toch nog een nummer 1 hit heeft gescoord met het nummer in Nederland, zijn we ‘sha-la-lie’ van het nummer verlost.
In de linkjes die ik tegenkwam zat ook nog de cursus “Een hit scoren doe je zo” van NL pop Blog.
Lesje nummer 3 is zeer interessant.
Misschien moeten we volgend jaar als Nietnuttig.nl maar eens een zangcarriere opstarten. .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>