16MEI Games

Guitar Hero 6 komt eraan

Nietsnut is sinds enkele maanden groot fan van Guitar Hero. Alles begin met tegenzin met een Nintendo Wii in plaats van een PS3. Nu ben ik toch over het algemeen een PC gamer en Mevr. Nietsnut wilde ook iets. Om dan toch maar iets leuks op de Wii te hebben de Guitar Hero metallica pack gekocht. Wat kicken als je de muziek van Metallica (komende zondag een concert bezoeken in Lyon) kunt waarderen. Niet snel erna volgde Guitar Hero 5, toen ook maar 3 en 4 en een extra gitaar.

Guitar Hero 6 gaat weer terug naar de Rock ‘n Roll en Metal. De reden waarom Guitar Hero 3 zo populair was. Tot nu toe hebben Black Sabbath, Kiss en Queen al toegezegd dat ze nummers zullen leveren, en projectleider Brian Bright van Neversoft zegt desgevraagd dat ze deels door de reacties op Guitar Hero 5 hebben besloten om weer terug te gaan naar de echte Rock en Metal die bijvoorbeeld Guitar Hero 3 zo populair heeft gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>