10MEI Advertorial

Very good trip| Stem Sanne en Debbie europa in

Maak een origineel filmpje van maximaal 1 minuut en doe mee met de Very Good Trip aktie van Renault en win 4 weken kris kras crossen door Europa in een dikke Renault cabrio. Diegene die het leukste filmpje maakt en de meeste stemmen krijgt wordt als Nederlandse afgevaardigde op pad gestuurd. Sanne en Debbie maakte voor TEAM PIZZA alvast dit filmpje! Doe ook mee of stem sowieso op TEAM PIZZA! Diegene met de meeste online stemmen mag zelfs de hagelnieuwe Renault Megane Cabrio houden! Stemmen doe je HIER!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>