30APR ICT & Techniek

Agressie tegen ambulancepersoneel

We spreken er allemaal schande van : Agressie tegen ambulancepersoneel.
Het is tegenwoordig echt een probleem. Zo’n probleem wat je prachtig in beeld kan brengen met AR. In Amsterdam en Rotterdam derhalve een billboard opgehangen waarin de toeschouwer getuige is van geweld tegen ambulancepersoneel, en er zelf ook een rol in speelt. Het is te lastig eigenlijk om het in woorden uit te leggen hoe men dit doet , daarom maar een filmpje !
.
.

Reacties

Tof gedaan! Zouden ze op meer plekken moeten doen. Maar of het helpt? De meeste mensen zijn toch bang dat hun iets overkomt en grijpen daarom niet in denk ik..

# mei 8, 2010 om 12:2920

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>