24APR Lifestyle

Grootste borsten ter wereld nu 16 kilo lichter

Door Dezekerweter: Er was geen borstvergroting aan te pas gekomen maar toch had de 29 jarige Julia Manahuari de grootste borsten ter wereld. Door de zeldzame aandoening gigantomastia  (een hypergroei van de borsten)  bleven haar borsten maar groeien.Daar had Julia zoveel last van dat ze haar bed bijna niet meer uit kon komen.  Ze wilde haar borsten graag verkleinen maar aangezien dat daar niet vergoed wordt moest ze de media opzoeken om zo aan geld te komen voor een operatie. Tijdens een operatie van vijf uur verwijderden chirurgen maar liefst 16 kilo borstweefsel. De Peruaanse minister van Volksgezondheid bezocht Julia in het ziekenhuis om te zien hoe de operatie verlopen was

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>