12APR Headline

Nieuw Apple product – de iPot

Al een tijdje zit ik erover na te denken om een touchscreen scherm in mijn kleinste kamertje te monteren, gewoon om wat te surfen of nieuws te lezen onder het doen van een boodschap. Als je samenwoont moeten 2 personen dit een goed planvinden, dat terzijde, maar de iPad is toch een perfect apparaat om in de muur te plaatsen? Een kennis van me had al een super naam bedacht voor dit nieuwe product, de iPot, beter kan het leven toch niet worden? Als dit plan echt uitgewerkt wordt zullen jullie het natuurlijk als eerste op Nietnuttig.nl lezen.

Reacties

Dat briljante plan heb ik in een diep verleden ooit eens uitgevoerd met een oranje ibook :-)

http://www.dezekerweter.com/weblog/pivot/entry.php?id=6582

# april 13, 2010 om 07:2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>