24MRT Nuttig

Zomertijd – Nietnuttig!

Komend weekend is het weer zover, de zomertijd gaat in ! Waarom we een een zomer- en wintertijd hebben? Missblogjes heeft dat even fijn beschreven voor ons en ja, ze heeft gelijk het is gewoon Nietnuttig. Het is iets uit de historie dat nu geen nut meer heeft, net als het kwartje van Kok. Het wordt tijd om eens door alle dingen heen te lopen en te kijken wat er afgeschaft kan worden. Ik weet namelijk van mijn vorige baan nog dat de zomer en wintertijd veel gehannes was bij telefooncentrales. Zonde van de tijd, zonde van het geld. Afschaffen dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>