1MRT Nietnuttig

Chelsea – Man City

Zondagavond was het niet enkel het Nederlandse voetbal wat interessant was, afgelopen weekend. In Engeland stonden Chelsea en Manchester City tegenover elkaar. De uitslag was 2 – 4, maar meer belangrijk : Hoe verliep de confrontatie Wayne Bridge en John Terry ?
Terry zijn affaire met Vanessa Perroncel kwam in de afgelopen tijd  naar buiten. Dat was al spannend want  Perroncel is de ex-vriendin van Wayne Bridge, speler van Manchester City en voormalig vriend van de Chelsea-verdediger.
Kortom : De serie Voetbalvrouwen in het echie…
En dat handje voor de wedstrijd ? Dat kon er ook al niet af ….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>