3DEC Nietnuttig

Gaat Nikki Plessen ooit in de Playboy?

070505_50772_NPg4Nikki Plessen in de Playboy, dat zou niet heel verkeerd is. Ze heeft een heerlijk lijf en dat mag wat mij betreft gerust grotendeels naakt in de Playboy te bewonderen zijn. Helaas zullen we het voorlopig zonder moeten stellen. Nikki is nog nooit gevraagd door de Playboy, Jan Heemskerk kende haar niet eens en ook Nikki zelf is vooralsnog niet van plan een Playboy shoot te doen. Vinden jullie dat ze dat wel moet doen? Laat het weten via de reacties, of misschien moeten we meer stemmen bij de volgende Playboy contest zodat Nikki wel gevraagd wordt en hopelijk toehapt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>