22NOV Media (TV)

Ralf wint Junior Eurovision

SP32-20091122-115722Ralf Mackenbach heeft voor Nederland het Europees songfestival gewonnen gisteravond. Het liedje “Click Clack” wist bij de laatste puntenuitreiking die positie te grijpen.
De hele show valt na te kijken op junioreurovision.tv, en als je denkt “Wat moet ik ermee ?” Daag ik je uit om even een kijkje te nemen naar presentatrice Ani Lorak. Haar optreden tijdens de telling moet vele mannenharten harder hebben doen kloppen want echt veel korter kon het jurkje niet…
Bekijk hier de hele show.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>