19OKT Games

Machinarium

SP32-20091019-103418Okee. De zondag is dan wel voorbij als spelletjes dag, toch kwam ik vandaag een onwijs mooie site tegen waar je het spel Machinarium kan spelen. Grafisch ziet het er al picobello uit en ook het spel zelf mag er wezen. Ook al kan je enkel gratis een demo krijgen.
Je bent een robotje wat interactie heeft met zijn omgeving. Ik zal in elk geval eerst de hint geven om maar eens onder de badkuip te kijken. Vanaf dat moment moet je het verder alleen doen. Gelukkig is er ook een walktrough beschikbaar….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>