23SEP Google

Google komt met webkit voor IE

googlechromeGoogle pakt de spreekwoordelijke koe bij de horens. Ze zijn het zat dat de IE browsers van Microsoft de webstandaarden en nieuwe technieken niet goed ondersteunen. Ze komen daarom met Chrome Frame, een plugin voor IE browsers die ervoor zorgt dat de IE browser gebruik maakt van de engine van Chrome met alle functionaliteit die erin zit. Voor mij als webontwikkelaar goed nieuws, deze plugin werkt ook voor IE6, geen bergen workarounds meer dus, maar zorgen dat men dit Frame download en installeert. (meer details)

 

Reacties

 • Pingback: Technologie weblog » Blog Archive

 • Hehe lol leuke actie van ze! :D

  # september 23, 2009 om 15:4727

  Interessante ontwikkeling. Zeker voor mij als webdeveloper. Ik ben serieus aan het overwegen om deze plugin te pushen naar IE6 gebruikers.

  # september 24, 2009 om 17:2227

  Heel handig, goed initiatief van google.

  # december 21, 2010 om 17:1526

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>