25AUG ICT & Techniek

Nokia Booklet 3G – netbook

Nokia vind het tijd een andere markt dan mobiele telefoons in te stappen. Op zich geen vreemde stap. De telefoons van nu zijn ook gewoon mini pc’s in een mooi jasje. Het ontwikkelen van een netbook is dan niet iets dat volledig nieuw voor ze zou zijn.

Helemaal snappen doe ik het niet. De marges op hardware zijn heel laag. Er moet een grotere gedachte zijn waarom Nokia dit doet. Welke dit is heb ik nog kunnen bedenken, de toegevoegde waarde aan hun telefoon product portfolio zie ik ook niet. Prijs of verkoopdatum zijn niet bekendgemaakt, maar Nokia heeft beloofd hier 2 september uitsluitsel over te zullen geven. De laptop richt zich met een ingebouwde 3g-verbinding, een gps-ontvanger en een batterijleven van 12 uur op op de mobiele werker.

Reacties

Ziet er wel fraai uit zo op het eerste gezicht!

# augustus 25, 2009 om 08:2826

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>