17AUG Nietnuttig

Eminem alweer dood?

Wow, wat een flinke piek in de Rss lezers van Nietnuttig. Is Eminem weer dood of is het wederom een loze overlijdens verklaring? Het verhaal gaat dat hij is overleden als gevolg van een auto ongeluk. Het gebruik van een mobieltje is hem fataal geworden. Ook in het ziekenhuis kon niets meer gedaan worden. Ik ga er vooralsnog vanuit dat dit weer een loos overlijdensbericht is die we de laatste tijd vaker langs zien komen op Internet. In december vorig jaar zou Eminem namelijk ook al overleden zijn als gevolg van een auto ongeluk.

Reacties

Lol, gewoon een poging van fans of zo om de album verkoop omhoog te gooien :P Net zoals die Nederlandse nep rapper Ali B figuur..

# augustus 17, 2009 om 15:0626

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>