16AUG Headline

Bavaria City Racing 2009 – foto’s

scr0209Vandaag barst het geweld los in Rotterdam. De bavaria citry race 2009 is een feit. Dit keer is het weer goed, dus geen natte politici en alle ingredienten voor een geslaagde middag zijn aanwezig. De bavaria babes zijn online gekozen dus die lopen ook in het strakke pakjes langs. Een paar F1 auto’s scheuren er rond en allerlei andere snelle race kanonnen. Feit blijft wel dat ik vind dat er te weinig plek is op de locatie die ze nu steeds hebben, de auto’s kunnen niet echt heel snel, maar het geluid van een F1 auto alleen al moet voldoende zijn. Video’s vind je bij TLP.  Een set met mooie hoge resolutie foto’s zie je bij Biertijd. Tot slot om de post helemaal af te maken, zojuist is de serie bij Skoften online gezet. Have fun allemaal.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>