15AUG Nietnuttig

Eet je bord leeg!

sushiVorig jaar was ik eens bij Sumo in Rotterdam voor Sushi. Een Oosterse vreetschuur waar je onbeperkt Sushi naar binnen kunt schuiven. Een goede kwaliteit, veel variatie, ik rolde alleen wat misselijk naar buiten omdat ik echt teveel sushi door elkaar naar binnen geschoven had. Wat ze daar al hadden was dat je een boete kreeg als je je bordje niet leeg had. Een goed principe om te voorkomen dat mensen niet hun bord volladen met eten, het niet op eten en er veel goed en vers voedsel moet worden weggegooid. Nietsnut had geen boete! Het blijkt dat steeds meer All you can eat restaurants dit invoeren. In tijden van crisis en voedselschaarste in bepaalde delen van de wereld helemaal. niet eens zo gek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>