13AUG Lifestyle

Urinoir voor de vrouw

vrouwelijk-urinoirDe urinoir voor mannen bestaat al zolang ik me dit kan herinneren. Afgelopen vrijdag in Amsterdam stonden ook her en der wat openbare urinoirs. Gelukkig maar, ideaal. Voor de vrouwen was er tot op heden nog niet veel. Daar is nu verandering in. Geen plasgootje, maar een echt Urinoir voor vrouwen. Of de vrouwen er klaar voor zijn? Ik weet het niet, het is wel een cultuur omslag denk ik zo. (via Dezekerweter)

Reacties

In Gent hebben ze er een actiegroep voor opgericht: http://wp.me/p1zDUu-6c

# oktober 10, 2011 om 15:5725

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>