20JUL Nietnuttig

Erin Andrews naakt in Peephole Video

scr081Hier in Nederland kennen we Erin Andrews niet, maar in Amerika is ze een heel bekende, en lekkere ESPN presentatrice. Er is blijkbaar een illegale video van haar gemaakt in een hotelkamer via een spiekgaatje en die video is op Internet verschenen. Nietsnut heeft hem nog niet kunnen vinden en je vindt hem hier !.

 


Reacties

Wat denken jullie, nep of echt?

# juli 20, 2009 om 17:2622

Mm verkeerde e-mail adres gebruikt :P ik heb niet mijn twijfels of ze normaal zo rondloopt in een hotelkamer, alleen het idee van zo’n gat in de muur.

# juli 20, 2009 om 17:3522

echt !
Je zou eens moeten zien hoe ik erbij loop in mijn hotelkamer als ik denk dat ik alleen ben …:)

# juli 21, 2009 om 08:0422

Hehe dat geloof ik best :P

# juli 21, 2009 om 08:0622
  • Pingback: Niet nuttig, of wel? » Blog Archive » Je eigen Erin Andrews video

  • zo fake als de pest man.. ff die bilspieren aanspannen.. tuulek….

    # november 12, 2009 om 10:3826

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

    De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>