31MEI Headline

De lekkerste natuurlijke borsten

Big boobed babes zijn er in overvloed, neem een Danielle Lloyd, Denise Milani of Vikki Blows, allemaal erg lekker maar het is het toch allemaal net niet. De boobs zijn namelijk nep. Gelukkig voor ons mannen zijn er ook veel vrouwen met grote natuurlijke boobs, hieronder een lijstje met de 52 lekkerste volgens Co-Ed magazine. Van mij had Keeley Hazell op 1 mogen staan, die heeft toch echt wel de lekkerste borsten van allemaal. Welke set heeft jouw voorkeur? Hou bij je keuze ook rekening met het wetenschappelijk onderzoek naar de perfecte vrouwenborst.

 

Reacties

Mijn voorkeur : Lucy Pinder .
Mooi van vorm, formaat, tepeltjes mooi recht naar voren bij loshangende borsten .
De plaats van borsten op het lichaam nét iets hoger/mooier dan bij andere vrouwen .
Soepel en stevig genoeg om los te lopen .
Soepel en stevig genoeg om in bh te dragen .
Soepel en stevig genoeg om in corset in te snoeren .
Bij 1/4cup bh staan de borsten al recht naar voren .
Met roze-rode cup bh bij deze foto borsten iets gepust .
In corset strak gesnoerd borsten perfect hoog gepust .

# maart 3, 2010 om 20:0822

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>