16MEI ICT & Techniek

Download Office 10

scr038

Office 2007 is alweer oud, de nieuwe komt eraan, nog mooier, beter, enz… De beta kun je downloaden als je uitgekozen wordt. Lekker installeren en kijken of het een vooruitgang is. Eigenlijk, als je kijkt naar office 97 en je vergelijkt het met 2007 is er niet echt veel veranderd, het gebruikersgemak is verbeterd en veel gebruikte functies zijn naar de oppervlakte gehaald maar wie kan me een aantal echte essentiele verbeteringen geven? Een tekstverwerker is toch gewoon een tekstverwerker?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>