17APR Spooky stuff

Zou jij het eten ?

visje‘s Lands wijs, ‘s lands eer zegt men. In China zijn weer eens aparte kookwedstrijden gehouden.
Gelukkig hou ik niet zo van vis en slang want dat werd er klaargemaakt om te eten.  Alhoewel “klaargemaakt” is een groot woord. Echt gaar moet het niet geweest zijn : De stukjes bewegen namelijk nog … Te goor eigenlijk voor op de ochtend.
(Tnx to Crimecutzmusic !)


Reacties

wat de fuk !
zullen we hen eens levend koken en van hun velletje ontdoen ?
Stomme spleetogen

# mei 21, 2009 om 12:4121

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>