10FEB Need for Speed

Redbull X-Fighter Jeremy Lusk overleden

Jeremy Lusk. Ik heb hem vaker zien springen, hij was echt goed… Soms gaat het mis, goed mis. Dit keer heeft hij het niet overleefd. De Redbull X-fighters missen hiermee een super gozer die geweldige sprongen maakte.

Update 10-2-2009: uit respect hebben we de video van de crash vervangen door enkele highlights om te laten zien hoe fucking goed hij was.
Update 10-2-2009: meer details zijn op deze site te vinden. Hij had blijkbaar geen gebroken nek of kaak. Het probleem waren zijn hersenen die opgezwollen waren… Het leek de goede kant op te gaan de eerste dagen maar het heeft allemaal niet mogen baten.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>