18DEC Games

Gaming van 1990 tot 2008

Gamen bestaat al heel lang, Pong was het eerste, leuk om van vroeger tot nu op een rijtje te zetten en te zien hoever we gekomen zijn. Ik wordt met dit soort lijstjes weer geconfronteerd dat ik toch echt wel bij de Geeks hoor, Commander Keen, die ken ik wel, Civilazation ook, Road Rash, echt wel, Mortal Kombat, Wolfenstein 3D, Sim City 2000, Doom, Virtua Fighter, Tekken, damn, ik hou maar op, ik heb ze eigenlijk allemaal wel gespeeld, check de hele lijst hier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>