9DEC Grafisch

Veel Adobe photoshop tutorials

Ik kan er geen genoeg van krijgen, van Photoshop tutorials. Ik blijf ze verzamelen en heb ondertussen geen tijd ze door te nemen. Wel jammer, mijn Photoshop skills zouden een flinke boost krijgen. Ooit, ooit als ik veel tijd heb ga ik het allemaal doornemen. Tot die tijd heb ik gelukkig mensen om me heen die wel de photoshop magic kennen die mijn ideeën in photoshop verwerken.

Reacties

die retro design tuts zijn leuk

# februari 27, 2009 om 21:0226

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>