8DEC Internet

Sociaal netwerk voor de rijken

Het gepeupel kent netwerksites zoals Facebook, hyves en LinkedIn. Als je echt het mannetje of vrouwtje bent en bulkt van het geld wil je natuurlijk niet op deze sites staan, dat is voor het arme volk. Je wilt je eigen exclusieve omgeving waar je soortgelijke mensen tegenkomt. Je moet hopen op een invitation voor de Total Prestige Community. Het is geen maatwerk, maar gewoon een Ning netwerk, beetje jammer. Op Wired.com staat een interessant artikel met meer informatie. Screenshots of andere dingen zijn er niet, lekker mysterieus dus. Het online magazine is wel voor iedereen te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>