20OKT Featured

Mooiste Bips

bipsWie-o-wie heeft de mooiste bips van Nederland ? Volgende week wordt het bekend gemaakt tijdens de Nederlandse finale. In België waren de winnaars vandaag al bekend : Vicky Krijnen was de winnares bij de dames, Johan De Meersman de winnaar bij de heren.  Tot welke liefhebbersgroep je ook behoort,  het is geen verkeerde keuze. Ook al vallen zowel de Nederlandse als de Belgische billen nog buiten de top 10 internationaal. Overbodig om te zeggen dat Sloggi hoofdsponsor is van het evenement lijkt me.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>