29SEP Featured

Sexbom Pamela Anderson wordt oud

De sexbom uit mijn jeugd, Pamela Anderson wordt ook al zichtbaar ouder, ze is dan ook al 41. Confronterend, ik ben dan namelijk ook een heel stuk ouder geworden als toen. Voor een sexbom als Pamela Anderson moet het wel pijnlijk zijn om zulke foto’s terug te zien. Begrijp me niet verkeerd, voor haar 41 jaar mag ze er nog zeker wezen, maar een sexbom is ze niet meer. Alle foto’s zijn hier te vinden.

Heel anders dan ze laatst op Tv liet zien bij Ellen Degeneres. Daar leek het of ze er nog veel jonger uitzag, het zal de make-up en belichting wel zijn geweest.

Reacties

gadverdamme

# september 29, 2008 om 09:5227
  • Pingback: Celebsgonude.com | Your daily bit of hot girls »  Pamela Anderson

  • Het was 10 jaar geleden ook al een rimpelkip

    # oktober 2, 2008 om 14:3124

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

    De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>