18AUG Nietnuttig

Oud maar grappig

Dick van Dyke Misschien ken je hem wel: Dick van Dyke. Europese kinderen zijn opgegroeid met de muzikale kinderfilm Mary Poppins (1965), waarin Van Dyke onder andere een schoorsteen- veger speelde. Ook met de film Chitty Chitty Bang Bang (1968) had hij veel succes. Aan het begin van de 21ste eeuw speelde hij de rol van Mark Sloan in de serie Diagnosis Murder. De serie werd in Nederland rond 2003/2005 uitgezonden door SBS . De nu 82 jarige Van Dyke laat nog één keer van zich spreken door een Paparazzi uit te schakelen, uit respect voor zijn collega’s, en daar de lokale krant voor aan te schrijven …Pagina 4 ….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>