13AUG ICT & Techniek

Backup is belangrijk

BSODAls je dacht dat de openingsceremonie van de Olympische Spelen 100 % perfect was gelopen, dan vergis je je.
Het is er de chinese regering natuurlijk alles aan gelegen om een zo positief mogelijk beeld van China naar buiten te brengen. Crashende computersystemen horen daar niet bij, toch heeft Gizmodo een heuse “Olympic Fail” ontdekt. Reden dat jij (en ik) hem niet gezien hebt is omdat de backup binnen een seconde overnam…

Reacties

het blijft microsoft he…

# augustus 13, 2008 om 12:0526

Je haalt me de woorden uit de mond

# augustus 13, 2008 om 15:4026

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>