4AUG Lifestyle

Ikea matras beter dan Hästens

Laat je niet verleiden om een veel te duur hästens matras te kopen. Een ikea matrasje van 760 euro doet namelijk niets onder voor een Hästens Excelsior boxspring van rond de € 5500,-. Scheelt heel wat centen voor eenzelfde nachtrust. Op de site van de consumentenbond kun je heel de test doorlezen maar daarvoor moet je wel lid worden.

 

De puntentelling:

  • Beide hebben een testoordeel van 70 punten.
  • Lichaamsondersteuning: beiden 75
  • Drukverdeling: beiden 75
  • Vochttransport en isolatie: beiden 75
  • Duurzaamheid: IKEA 62 en HÄSTENS 50 (IKEA wint)
  • Hanteerbaarheid: beiden 50
  • Afwerking: beiden 50
  • Geur: IKEA 87 en HÄSTENS 82 (IKEA wint)

Reacties

De consumentenbond test verkeerd en bovendien alleen de goedkoopste produkten kunnen winnen. Een topmerk als Hastens, vi-spring heeft een levensduur van 30 jaar en langer en is het geld dubbel en dik waard. Test het zelf maar en koop een Ikea bed. Een paar jaar later zul je begrijpen wat ik bedoel…

# april 2, 2011 om 18:2722

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>