3AUG Lifestyle

Nighttown (Rotterdam) wordt duurzame dansclub

Het Rotterdamse Nighttown heeft sinds het failliet verklaard is, maar toch door zou starten, nog wel met de nodige tegenslagen te maken gehad. Zo zou de club in maart 2008 weer open gaan onder de naam MyTown, maar dat is niet gelukt. Gelukkig zullen de deuren na de zomer toch weer geopend worden. De naam? Watt!
En die naam verklapt al een klein beetje wat de bedoeling is. De dansclub moet duurzaam worden. Hoe ze dit willen bereiken? Zonnepanelen op het dak, aan de gevel LED verlichting ipv de nog steeds gangbare NEON en/of gloeilampen, zelfs windmolens zullen gebruikt worden.

Maar de meest interessante vorm van duurzaamheid komt toch wel uit op de dansvloer waarmee energie opgewekt zal gaan worden. Met andere woorden, hoe meer mensen en hoe intensiever er gedanst wordt hoe meer men bijdraagt aan een beter milieu!

Komt de oude slogan toch weer van pas: Een beter milieu begint bij jezelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>