18JUL Internet

WordPress 2.6 is uit

Het is weer upgrade tijd voor al onze weblogs… Aan de ene kant leuk, aan de andere kant is het weer werk om de blogs te updaten. Volgens mij heb ik eens gelezen hoe dat makkelijk moet kunnen. De leukste nieuwe features vind ik de mogelijkheid om snel informatie van een andere site te bloggen en de caption onder plaatjes. Kijk de video met alle features

Reacties

2.6 is echt fantastisch en een hele verbetering en als je sneller wil updaten, lees maar dit even : WordPress Automatic Upgrade plugin update http://madbello.nl/?p=1903 en ONEClick is ook super handig.

# juli 18, 2008 om 14:4822

die ga ik eens uittesten. thnx man!

# juli 18, 2008 om 14:5122

Ik heb het al op twee weblogs getest en het werkt, maar je weet maar nooit, ik blijf het tricky vinden.

# juli 18, 2008 om 15:3622

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>