10JUN Nietsnut's Mening

EK Korting MacDonald’s – niet in Oosterhout

Wat een lame actie van de MacDonald’s. Krijg je een folder in de bus met hierop korting tijdens het EK. Ga je kijken of het ook in Oosterhout geldig is, not… En dat terwijl er 2 vestigingen zijn in Oosterhout, belachelijk toch. Ik dacht dat je als franchisenemer van de Mac verplicht was aan dit soort acties mee te doen. Ik ga zeker wel met een bonnetje langs de Mac en kijken of ze het wel accepteren, zo niet, dan horen jullie het.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>