9JUN Nietnuttig

De laatste gadgets

HondBij iliketotallyloveit.com heb je en aardig overzicht van wat de laatste gadgets zijn en hoe de populariteit van de gadgets is onder de bezoekers. De site is een digg-clone maar dan dus voor allerlei artikelen als meubels, gadgets, mode, speelgoed etcetera etcetera.  Erg grappig vond ik zelf de hondjes-ballon. Dat scheelt een hoop gevouw en gedraai met ballonnen op kinderfeestjes, en het resultaat is veel realistischer.

Reacties

cool, ik vind de Ipod boombox wel wat hebben…

# juni 9, 2008 om 17:0221

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>