22MEI ICT & Techniek

Phone Protector – lock je gestolen mobieltje

Het is lullig als je mobieltje gejat wordt, of je hem verliest. Het is nog meer balen als anderen dan ook nog een hoop kosten gaan maken over jou rug. We kregen een link binnen van de Phone Protector, ik vond het interessant klinken vandaar deze post. 

 

Met de software die de naam Phone Protector heeft meegekregen kan in geval van diefstal of vermissing je mobieltje op slot worden gezet door een SMS bericht.  Zodra de mobiele telefoon op slot is gezet is zijn alle gegevens beschermd.

 

Derden kunnen de Phone Protector software niet verwijderen. Het mobiele toestel kan alleen van slot afgehaald worden door een SMS bericht met een ontgrendel code. Ook is het mogelijk je mobieltje een plaatsbepaling terug te laten sturen. (werkt op dit moment alleen nog maar met KPN, volgende week ook met andere providers)

 

Echt handig lijkt mij, of het in de praktijk ook allemaal werkt zoals aangegeven moet nog blijken. Om dit te testen mag Nietnuttig.nl een gratis versie van de Phone Protector weggeven in ruil voor een review. De review houdt in, installeer de software, blokkeer je toestel en deblokkeer het. Laat ons vervolgens weten of het allemaal eenvoudig te installeren en werkbaar is. (als je het kunt hacken dan horen we het ook graag. Wil je de software al direct bestellen, check www.phone-protector.com 

 

Om te kunnen werken met de software moet je toestel wel s60 compatible zijn (gaat over het besturingssysteem van je toestel), een overzicht van deze toestellen vind je hier. Laat een reactie achter als je wilt testen.

 

Reacties

Ik heb wel interesse om de Phone Protector te testen. Ik maak gebruik van een geschikte telefoon en ook nog eens van KPN.

# mei 23, 2008 om 13:2321

stuur ons via het contactformulier even je e-mailadres dan sturen we de software toe.

# mei 26, 2008 om 13:5721
 • Pingback: Phone Protector review » Niet nuttig, of wel? | Fun, Gadgets, Internet en Babes

 • Pingback: 127.0.0.1

 • Hier het resultaat van de online tool van “phone-protector”

  http://www.youtube.com/watch?v=66cKXwO0r0M

  # september 26, 2008 om 12:1227

  Hoe kan je Phone Protector dan downloaden ?

  # juli 12, 2009 om 15:2822

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>