18APR Games

Nietnuttige Flashgames – Hit the Pinquin

pinquin

Het is weer tijd voor een spelletje. De 4e Nietnuttige Flashgame waar je je spaarzame vrije tijd op kunt botvieren. Dit keer zijn we op de Zuidpool (nee, geen Noordpool, daar wonen geen pinquins). We moeten pinquins in de bulleye smijten met een dikke sneeuwbal. Ik vond hem zelf tegenvallen. Of mijn score (429) nu zo goed is kan ik ook niet vertellen. Have fun in ieder geval en laat me het resultaat weten.

[flash http://www.nietnuttig.nl/uploads/orcaslap.swf w=450 h=300 mode=0]

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>