8APR Google

Vreemde Google streetview foto’s

headlessDe Google auto’s die de foto’s voor Google Streetview maken tonen ons soms vreemde resultaten. Of het werkelijk de foto’s zelf zijn of de rendering software van Google weet ik niet. Feit is dat er een groep mensen is die er een sport van gemaakt heeft zulke foto’s te verzamelen en te publiceren. Denk aan mensen zonder hoofd, mannen die uit een stripclub komen, kromme auto’s, zwarte vlakken midden op de weg. Mashable heeft een paar toppers op een rijtje gezet. meer foto’s, hier en hier

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>