6MRT ICT & Techniek

Twee man rijker dan Bill Gates

Bill Gates1Zoals ieder jaar rond deze tijd heeft het welbekende blad Forbes een lijst gepubliceerd waarop te zien is wie de allerrijksten op Aarde zijn. Sinds 1995 voerde Bill Gates, oprichter van ons ‘geliefde’ Microsoft, de lijst aan. Maar doordat hij afgelopen jaar slechts $ 2 miljard heeft verdiend zijn Warren Buffett (USA) en Carlos Slim Helu (Mexico) hem voorbij gegaan, met een vermogen van respectievelijk 62 en 60 miljard Dollar.

Ondanks dat hij niet meer de rijkste is zal zijn gezin absoluut geen honger hoeven te lijden hoor, zijn vermogen is op dit moment $ 58 miljard.

Ook leuk om te weten is dat de eerste Nederlander op de lijst, op de 127e plaats staat en dat het geen man is maar een vrouw. Vervolgens zul je je er niet over verbazen dat het een erfgename is van Freddy Heineken. Charlene de Carvalho-Heineken staat voor $ 7,3 miljard op de lijst.

Reacties

foking hell, wat een bedragen, wat doen die andere gasten?

# maart 6, 2008 om 08:5122

Via de links onder hun naam kun je een heel profiel bekijken.
Maar Warren zit in de investeringen (lekker duidelijk ook haha) en die Mexicaan doet in telecommunicatie.

# maart 6, 2008 om 08:5722

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>