11FEB Lifestyle

Hou jij een scheet in?

kari byron
Scheten laten, bouten, schijten, ruften, ontgassen, we doen het allemaal. Mannen over het algemeen meer dan vrouwen, maar iedereen doet het. Nietsnut is benieuwd hoe het komt dat je niet vaak merkt dat mensen scheten laten. Houden we ze gewoon allemaal in, of gaan we er netjes voor naar de toilet?Laten we hem stiekum in stukjes eruit vliegen, hopend dat je niet per ongeluk geluid maakt en je collega’s het horen? Bedenk maar hoeveel van je collega’s nu, op dit moment, een scheetje aan het inhouden zijn, door al dat bier en die knoflook saus tijdens het feesten afgelopen weekend. Je darmen raken er van overstuur en dan moet het eruit. Vooral afgelopen week in Brabant moet het gevaarlijk geweest zijn met carnaval. Ik was vrij dus heb er geen last van gehad.


Wist je dat?

  • Je scheet een goeie steekvlam kan geven;
  • Scheten niet dodelijk zijn, hoe chemisch ze ook ruiken;
  • Ook de sexy Kari Byron scheten laat;
  • Mannen het stoer vinden als hun scheet onwijs meurt.

farting
Giftige scheten, hoe ermee om te gaan
Wat moet je doen als je toch een scheetje hebt laten schieten waarvan de stank ondragelijk en niet te verdoezelen is? Geef snel iemand anders de schuld! Als je zorgt dat je dat doet, zal de verdenking minder snel op jou vallen. Lukt dat niet. Ben een vent accepteer het een schaam je diep in een hoekje..


Lol met scheten:

Scheetmachine: http://www.dotfart.com/articles.php

Farting In Your Cubicle – Watch more free videos


The Super Hot Chick 1 – Watch more free videos

Reacties

Toch heb ik eens een verhaal gehoord van een man die is overleden door z’n scheten. Die lag onder de dekens te ruften

# februari 11, 2008 om 07:5426

De mythbusters hebben dit verhaal bestempeld als, busted, oftewel, niet waar :)

# februari 11, 2008 om 08:1626

Tjah, die mensen zullen het altijd bij het rechte eind hebben ;)

# februari 11, 2008 om 12:1926

NEEIK HOUD ABSOLUUT GEEN SCHETEN IN IK BEN ZELF MAAG DARM PATIENT HEB ER IETS VOOR GEKREGEN DAT DE ONTLASTING SOEPELER WORDT EN ALS IK DAN AF EN TOE EEN HARDE LANGE SCHEET MOET LATEN EN HIJ STINKT KAN IK ER NIETS AAN DOEN IK HOU HEM ECHT NIET IN IK HEB GEEN ZIN IN BUIKPIJN ERVAN TE KRIJGEN OF VERSTOPPING GROETEN SYLVIA

Edit: zonder CAPS zou prettig zijn…

# april 3, 2008 om 22:1422

ik laat scheten altijd als ik moet scheten laat ik ze d’r uit. als op een feest ofzo ben ren ik meestal naar een lege ruimte en dan hou ik me niet in.

# april 5, 2008 om 09:0922

ik hoe ze nooit in het is zo lekker om ze te laten als ze d’r uit moeten laat ik ze vol kracht

# mei 17, 2008 om 14:3421

Meisjes kunnen geen scheten laten toch?..

# februari 25, 2010 om 11:1026

@ kim

oo let jij maar op

# augustus 27, 2010 om 22:0726

Er stinkt hier iets :P

# juli 19, 2011 om 12:3822

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>