1FEB ICT & Techniek

Ondernemers Tip – Biedt downgrade naar XP aan

Lees dit goed! Een gratis tip om geld te verdienen. Je moet er wel een beetje technisch voor zijn. Alle nieuwe pc’s die mensen aanschaffen worden geleverd met Windows Vista. Hier zitten heel veel mensen echt niet op te wachten. Een Windows XP installatie is vaak gewenst, maar de kennis ontbreekt om dit zelf te doen.

Dus, biedt mensen aan om hun Vista pc’s te downgraden naar Windows XP en vraag hier bijvoorbeeld 50 of 100 euro voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>