16JAN Internet

30 Reasons A Girl Should Call It A Night – Update

30reasons
Enkele maanden terug schreven we er al over op Nietnuttig.nl, 30 Reasons a Girl Should Call It A Night. Een website vol met foto’s van meiden die het net té laat maken en dus ook veel te wasted zijn. Ze hadden beter naar huis kunnen gaan. Sinds ons bericht in November zijn er onwijs veel foto’s bijgeplaatst op de site zag ik. Voor mij reden voor een korte update. Neem dus een kijkje als je wilt lachen om meiden die in hun broek gepist hebben, gekotst hebben, half naakt op de grond liggen. Je lacht je rot! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>